• Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spaarsysteem
Home » Blog » Hyponychium

Hyponychium

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 11:40

Hyponychium

Veel mensen weten niet wat Hyponychium is. Ik zal uitleggen wat dat is. Aangezien ik het steeds vaker tegenkom in de salon.

Hyponychium is een nagelbedzegel, deze zegel is het stukje huid wat onder de nagels mee groeit. Bij sommige mensen groeit dit verder als de vrije rand (vingertop) en zit vast gegroeid aan de vrije rand. En kan daarom erg pijnlijk zijn als je de nagels korter vijlt. Ga hier dan ook voorzichtig mee om, en zorg ervoor dat je de klant geen pijn doet. Ga je de nagels verlengen, houdt hier dan zeker rekening mee. Voornamelijk bij gebruik van sjablonen.
Het Hyponychium is een nagelbedzegel en sluit de ruimte tussen de uiteinde van de nagel en het nagelbed af. Mits deze in tact is kunnen daar geen bacteriën, virussen en schimmels binnen dringen. Zorg ervoor dat deze altijd in tact blijft.
Het Hyponychium is meestal goed te zien bij mensen die lange nagels hebben. Als je de handen omdraait en je kijkt onder de nagels dan zie je dat deze vast gegroeid zit aan de vrije rand. En mee groeit met de nagel.
Ik adviseer daarom dan ook altijd, om de nagelriemen en onder de vrije rand de huid in te smeren met een goede nagelriemolie dagelijks 3x. En niet te vergeten de handen goed in te smeren met een handcrème.
Of als je onder de douche staat, het lichtjes aan te duwen.
Na enkele weken, zie je verbetering optreden.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.