• Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spaarsysteem
Home » Kennisbank

Zoek je een antwoord op jouw vraag

Wij zijn een online groothandel waarin kwalitatief, EU geproduceerd en gekeurde nagelproducten verkrijgbaar zijn. Nagelproducten kunnen worden besteld via de webshop, maar is ook mogelijk om af te halen in Leeuwarden. Marianne Mud is distributeur van het merk Ink Londen. Ink London is verkrijgbaar via de webshop.

Ink London is een brits kunstnagelmerk van cosmetische producten. Alle nagelproducten worden vervaardigd in de EU en bevatten geen van de verboden stoffen. Elke grondstof is afkomstig van binnen de EU. De nagelproducten van Ink London zijn betaalbaar en uiterst professioneel. Het aanbod is ontworpen van de hoogste kwaliteit en is niet getest op dieren! De uitstraling is herkenbaar aan de kroon op de producten. 

Marianne Mud distributeur van Ink London is gevestigd in Leeuwarden. En is altijd bereid om te helpen waar nodig is. Ink London heeft een uitgebreid assortiment nagelproducten. Denk aan: Gellak/ Gelpolish of zoals Ink London het noemt i-Lac, starterspakketten, basecoat, topcoat, Flubbers oftewel rubberbase, paintgel, sjablonen, nagelriemolie, penselen, vijlen, gel oftewel iJel builder gel en Jelly Pro, Acryl, Acrylink, glitters, waterdecals, foil, nailart. En daarnaast ook de elektrische apparatuur. Led lamp en de nagelfrees.

Om de beste kwaliteit te garanderen is het absoluut nodig om de INK London producten met de juiste procedure en applicatie aan te brengen. Bovendien zijn er nog enkele bijkomende factoren die een belangrijke rol kunnen spelen en een invloed uitoefenen op de draagtijd. Denk bijvoorbeeld aan de staat en de zuurtegraad van de natuurlijke nagel, de dagelijkse activiteiten, …

Kijk dus even als je het antwoord vindt tussen de onderstaande, veelgestelde vragen. Indien je blijft zitten met een vraag, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij helpen je graag verder.

 

Webwinkel Keurmerk