• Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spaarsysteem
Home » Nailpoints

NAILPOINTS

 

Bij Marianne Mud kun je sparen voor punten. Bestel je producten via de webshop dan ontvang je spaarpunten. Je kunt je verzamelde nailpoints terug vinden op de mail die verstuurd wordt na de geplaatste bestelling. Deze mail zal apart verstuurd worden. Het enige wat jij moet doen is een account aanmaken en bij je 1e bestelling doorgeven dat je nailpoints wil gaan sparen!

Wanneer krijg ik NAILPOINTS?

Bij elke bestelling van minminimaal €35,- ontvang je nailpoints. Voor elke euro krijg je 1 punt. De nailpoints worden berekend over het bedrag exclusief de btw en verzendkosten. Het totale saldo zal naar iedere bestelling afzonderlijk per mail verstuurd worden. Dit vanwege een handmatig spaarsysteem.

Wat zijn NAILPOINTS waard?

Elke nailpoint is €0,03 waard. Wanneer je 100 punten hebt gespaard is dit €3,00 korting. De gespaarde nailpoints zijn in te wisselen voor een kortingcode. Heb je voldoende nailpoints gespaard en wil je deze inwisselen, stuur mij dan een mail mariannesgellak@hotmail.com. Als reactie hierop zal ik je per mail een kortingcode toezenden. Deze is te gebruiken bij de eerst volgende bestelling. Je moet minimaal 100 nailpoints gespaard hebben, om nailpoints te kunnen inwisselen. Echter tot een maximum van 500 nailpoints! Goed om te weten, bij een bestelling met een kortingcode zal ook hier weer nailpoints gespaard worden. 

Inwisselen voor geld of weggeven?

Het is niet mogelijk om de nailpoints in te wisselen voor geld. Ook is het niet mogelijk om de gespaarde point door te geven aan derden. De nailpoints zijn gekoppeld aan je eigen account. 

Geldigheid 

De gespaarde points zijn geldig zolang dit systeem actief is. Is het langer dan 6 mnd geleden dat je een bestelling hebt geplaatst, dan vervallen de eerder gespaarde nailpoints. Mocht er besloten worden om met dit systeem te stoppen. Zal dit vroegtijdig gemeld worden via mail of social media. Hierdoor zal ik je de mogelijkheid geven de nailpoints nog in te wisselen.

Overzicht nailpoints 

100 nailpoints = €3,-

200 nailpoints = €6,-

300 nailpoints = €9,-

400 nailpoints = €12,-

500 nailpoints = €15,-