Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom bied Marianne Mud het nagelbijters Arrangement aan.
Elke nagelbijter kan mooi nagels krijgen. Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters.
Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.

1e Afspraak:
Bij uw eerste afspraak worden uw nagels gecontroleerd en wordt er een manicure uitgevoerd. Daarna wordt er gel geplaatst, nagels wordt gezet in Naturel look. Er wordt geen verlenging gemaakt om een breuk te voorkomen omdat het nagelbed heel kort en zwak is. U krijgt na afloop een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee kunt u minimaal12x per dag uw nagelriemen en kunstnagels insmeren om ze soepel te houden.

2e Afspraak:
Bij uw tweede afspraak die al na 1 week volgt komt u langs voor controle. U nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

3e Afspraak: 
Bij de derde afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels in Naturel look.
Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien is nabehandeling nodig, de nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

4e Afspraak:
Bij de vierde afspraak die 3 weken na de eerste afspraak volgt komt u langs voor controle, we bespreken hoe het tot nu toe gaat en uw nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd. .

5e Afspraak:
Bij de vijfde afspraak die 4 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels.
Hier worden de nagels bijgewerkt en weer mooi in model gevijld en kunt u kiezen uit een mooie kleur gellak. 

6e Afspraak:
Bij uw zesde afspraak die al na 5 week volgt komt u langs voor controle, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

7e Afspraak: 
Bij de zevende afspraak die 7 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor een nabehandeling van de nagels. En kunt u kiezen voor een andere kleurgelplak. U nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

8e Afspraak: 
Bij de achtste afspraak die 10 weken na de eerste afspraak volgt, komt u voor de laatste nabehandeling. Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Verwijderen
  • gel opvullen + nieuwe kleur
  • Overstappen naar gellak.

Pakket inhoud:
Nagelvijl
Flesje nagelriemolie
Vaste vervolgafspraken met nagelbehandeling
Goed advies
Intensieve begeleiding
Voldoende tijd en aandacht
Hygiëne
Vandaag kunt u ervoor kiezen om binnen een aantal weken van het nagelbijten af te zijn en mooie nagels te hebben!
Bel snel voor een afspraak, want waarom zou u wachten!

Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden, zodat er geen problemen zullen ontstaan. Wanneer u niet uw vervolgafspraken nakomt vervalt de garantie. 

Betaling dient te worden voldaan bij de 1e afspraak. U kunt er ook voor kiezen om in 2 termijnen te betalen. Bij voortijdige beëindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.

U mag tussen alle behandelingen door altijd bellen, mailen of appen als er iets met een van de nagels is gebeurd, zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden en u niet in de gelegenheid komt om te gaan bijten!

Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de normale prijzen.