Nagelstudio & Distributeur Ink Londen

Gellak Verwijderen:

Wat heb je nodig:
- Remover met Aceton
- Vijl
- Zilverfolie
- Wattenschijfjes (door de helft geknipt) of wattenbollen.
- Bokkenpootje (Het liefst van hout)
- Nagelriemolie

Stap 1: Vijl de glans van de topcoat eraf. Heb je gelnagels dan vijl je ook de kleur eraf. 

Stap 2: Doordrenk de watten met aceton en leg deze op je nagel. Vouw de zilver folie om je vinger heen en duw stevig aan zodat deze niet los kan komen. Laat de aceton 10-15 minuten zijn werk doen. Heb je gel dan wacht je 15-20 minuten.

Stap 3: Als de afweek tijd voorbij is, haal je per nagel de folie er af. Dus 1 folie er af halen en dan proberen om de gellak er af te schrappen met een (houten) bokkenpootje als je dit hebt gedaan ga je verder naar de volgende nagel. Doe je dit niet dan wordt de gellak weer hard. Als je teveel kracht moet zetten dan heeft de Aceton niet voldoende geweekt. Pak dan de nagel opnieuw in met de aceton en wacht nog 5 minuten.

Stap 4: Als de gellak van je nagels af is ga je voorzichtig met een fijne vijl of buffer er overheen om eventuele uitstekende stukjes weg te halen. VIJL NIET TE VER. Nagelbed mag niet rood en pijnlijk worden.

Stap 5: Verzorg je nagels met een nagelriemolie en smeer je handen in met een handcreme. Eventueel kun je de nagels lakken met nagellak.