• Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spaarsysteem
Home » Webshop Ink London » iJel Builder Gel - Jelly PRO

iJel by INK London is een professionele UV / LED-uithardende harde gel (afvijlen), ontworpen voor het bouwen van de nagels of voor gebruik over tips. Dit is het ideale product voor het zelf egaliseren van beschadigde nagels. Als je eenmaal iJel hebt ontdekt, wil je nooit meer iets anders gebruiken! Een vleugje flexibiliteit om chippen te voorkomen - iJel is een duofasegel die geen aparte basisgel nodig heeft, een product minder om te kopen! - Verkrijgbaar in 15g en 50g - Uithardingstijd 2 minuten onder UV of 60 seconden onder de Ink KOOL48 - Led Lamp


Dallas Shimmer 7 en de  Dynasty Lights 6  zijn geschikt als full cover over je opgebouwde nagel of je kan hem alsook inkapselen.
Ook toe te passen als ombre voor speciale effecten.
Perfect om mooie effecten te creëren tijdens een special inlay.


Jelly PRO van INK London is een harde UV / LED-uithardende gel ... Het 'Next-Level' Gelsysteem. Het is de unieke textuur van Jelly PRO die het onderscheidt van alle andere gel op de markt. Het heeft het voordeel dat het een extreem hoge dichtheid heeft en tegelijkertijd ook vloeibaar. Hoe gek het ook klinkt, het zal ook geschikt zijn voor technici die de voorkeur geven aan een gel met een lage viscositeit, omdat het zo zacht en eenvoudig is om rond de nagelplaat te bewegen, terwijl het op hetzelfde moment blijft precies waar je het plaatst totdat je het wilt verplaatsen ... het heeft echt zijn eigen intelligentie ingebouwd! Vanwege de unieke textuur stelt Jelly PRO je in staat om zelfs de langste of extreme nagels in 1 beweging te bouwen, het kan gelaagd worden met verschillende Jelly-kleurtinten om elk gewenst ontwerp te bereiken. Bouwen, overlays, tips ... zijn veelzijdigheid kent geen grenzen!