Ontdek de Gellak - Rubberbase Behandeling: Sterke en Mooi Gelakte Nagels!

Heb jij last van nagels die continu afbreken? Of verlang je naar drie weken lang prachtig gelakte nagels zonder zorgen? Dan is onze gellak - rubberbase behandeling de perfecte oplossing voor jou.

Wat is rubberbase? Rubberbase is een speciale basecoat die iets steviger en flexibeler is dan de gewone basecoat. Hierdoor is de kans op het afbreken van nagels minimaal en is de hechting van de gellak nog beter.

Tijdens de behandeling wordt eerst een laag rubberbase aangebracht. Deze laag zorgt voor extra bescherming en versteviging van je natuurlijke nagels. Vervolgens kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren gellak, en zelfs nailart behoort tot de mogelijkheden om jouw nagels een unieke uitstraling te geven.

Je hebt de keuze om de gellak zelf te verwijderen, maar je kunt ook elke 3 tot 3,5 weken een nieuwe afspraak inplannen om de gellak te laten vernieuwen. Op deze manier kun je altijd genieten van prachtig gelakte nagels, zonder zorgen over beschadigingen of afgebladderde nagellak.

Let op: deze behandeling is beschikbaar voor klanten vanaf 16 jaar oud.

Een behandeling voor gellak duurt ongeveer 1 á 1 1/2 uur! 

Kies voor sterke en mooi gelakte nagels met onze gellak - rubberbase behandeling. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het gemak en de schoonheid van langdurig perfecte nagels!

Product van een andere nagelstudio wordt eerst verwijderd voordat het product van de studio wordt geplaatst. Graag van te voren contact over nemen. Hiervoor wordt er €10,- extra gevraagd. 

 

Gellak behandeling incl. rubberbase & Manicure gratis t.w.v. €15,- Prijs
Nieuwe set / 1e afspraak €40
Vervolgafspraak €40
Verwijderen €35

Nailart:

Level 1 bestaat uit 2 tot max 4 nagels met nailart.
Kosten zijn €2,50 extra
Level 2 bestaat uit 6 tot 10 nagels met nailart.
Kosten worden €7,50 extra