• Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Hygiënisch & Betrouwbaar
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Spaarpunten actie
  • Veilig betalen
Home » Wie ben ik?

Ik ben Marianne Mud, ik ben een gecertificeerde nagelstyliste woonachtig in Leeuwarden. En heb al jaren een grote passie voor nagels. Daarom ben ik in oktober 2015 mijn eigen nagelsalon begonnen om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Mijn salon bevindt zich achterhuis met eigen ingang. 

Mijn salon is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die besloten heeft om voortaan met mooie, goed verzorgde nagels door het leven te willen gaan. Een belangrijk kenmerk van mijn salon is een no-nonsense aanpak. Alle behandelingen leg ik uit, geef eerlijk en goed advies, gebaseerd op eigen wensen en passend bij uw levensstijl.

"doe maar gewoon"

In mijn salon werk ik volgens de geldende hygiëne voorschriften. Elke klant heeft zo zijn eigen vijl en wordt alles gedesinfecteerd met Barbicide. Draag ik handschoenen en een mondkapje. Ook probeer ik een steentje bij te dragen aan een gezonder leven. Dit d.m.v. verkoop van 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

In 2019 en 2020 heb ik demo's mogen geven tijdens de vakbeurs in Gorinchem en Hardenberg. Dit heeft er voor gezorgd dat ik me nog meer ben gaan verdiepen in de wereld van groothandels en producten die allemaal op de markt verkrijgbaar zijn.

Sinds september 2020 ben ik distributeur geworden van Ink london. Alle producten zijn eu gecertificeerd en bieden kwaliteit voor professioneel gebruik. De producten zijn te vinden in mijn webshop. In het kader van recycling, worden de pakketten verzonden in herbruikbare dozen. Bij mij kun je terecht voor eerlijk en betrouwbaar advies. Daarnaast geef ik ook workshops en kun je bij mij terecht om producten te testen.

Voor meer informatie stuur een bericht. 

 Ik werk uitsluitend op afspraak.

Wie weet tot snel.

 

Marianne