Huisregels:

* Ik werk alleen volgens afspraak en betaling gaat via pin. Tikkie mag, maar dan direct te voldoen in de salon.

 * Ik ben niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

 * Gelnagels wordt alleen gezet bij personen vanaf 18 jaar. En gellak vanaf 16 jaar. 

 * Nagels worden niet gelakt bij schimmels/ bacteriële infecties. (kalknagels)

Product van een andere nagelstudio wordt eerst verwijderd voordat het product van de studio wordt geplaatst. Graag van te voren contact over nemen. Hiervoor wordt er €10,- extra gevraagd

 * Afspraak afzeggen**? Geen probleem echter wel minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Het afzeggen van afspraken kan via de app, mail of telefonisch. 

* Het is druk in de salon. Houdt hier rekening mee!  Afspraken inplannen is je eigen verantwoording. Vol is vol.

* Biab/ Gelnagels moet je om de 4 weken laten opvullen. Kom je na 5 weken, dan zal het een nieuwe set worden en betaal je ook voor een nieuwe set. 1e keer na een verlenging adviseer ik de volgende afspraak over 3 weken in te plannen. Afspraak voor 1x wordt niet gedaan. 2e afspraak is bijvullen of verwijderen. 

*Na je laatste afspraak dien je binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te maken, anders wordt je verwijderd uit het systeem. Afspraak dient binnen 6 weken plaats te vinden. Maak je een melding bij mij, dat je later weer terug komt. Dan wordt je account op tijdelijk niet actief gezet. 

 * Op tijd komen is erg belangrijk. Wanneer je meer dan 10 minuten te laat bent en er na jouw nog een afspraak gepland staat, kun je niet meer behandeld worden en dien je de behandeling te betalen.

* Wanneer er een nagel los zit door bijv. heel hard stoten, plak deze dan zelf niet, maar plan een afspraak in voor reparatie. Onder het loszittende deel zit vocht, dit door van alles wat je die dag hebt gedaan (douchen, afwassen, etc.). Wanneer je zelf de nagel plakt blijft het vocht zitten en kan het dus geen kant meer op. Hierdoor kan een een schimmel ontstaan, en ben je verder van huis.

 * Roken en eten is niet toegestaan

 * Het is niet toegestaan om derden/kinderen mee te nemen gedurende de behandeling.

 * Nailart is ingedeeld in 2 groepen. Level 1 bestaat uit 2 tot max 4 nagels met nailart.
Kosten zijn €2,50,- extra
Level 2 bestaat uit 6 tot 10 nagels met nailart.
Kosten worden €7,50 extra. Gelieve minimaal een dag van te voren mij laten weten wat je wensen zijn. Dan kan ik kijken of het mogelijk is. Ook bij het inplannen van je afspraak belangrijk dat je nailart aanvinkt!

* Plan je een afspraak voor de zomer (juli of augustus) of in december voor de kerst? Houdt er dan rekening mee dat als je de afspraak wilt annuleren, dat je dit max 14 dagen voor die tijd doet. Doe je dit niet optijd dan wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Uiteraard uitzondering van sterfgevallen of ziekenhuisopname. 

*Reparaties kun je zelf inplannen via het online afspraken systeem. Max. 2 weken na je behandeling en max 2 nagels gelden onder de term reparatie. Bij een reparatie in de eerste week worden er geen kosten in rekening gebracht. In de 2e week betaal je €17,50. 

*Als de afspraak vanuit de nagelstyliste wordt geannuleerd, dan wordt er binnen 48 uur een nieuwe afspraak met je gemaakt. Meestal zal dit binnen 7 werkdagen plaats vinden. Uiterste geval plan ik deze in de avonduren of weekend in. 

* 1 week garantie op de behandeling. Is er iets niet goed of niet tevreden, neem dan via mail of whatsapp contact met mij op. Beschrijf duidelijk de klacht en stuur een foto mee. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren (werkdagen)

 GARANTIE:
 Ik geef op iedere behandeling 1 week garantie.

Bij de volgende punten vervalt deze garantie:

- bij geen gebruik nagelriemolie
 - Uw nagels zijn behandeld door derden
 - Verkeerd gebruik door uzelf
- geen melding van gebruik medicijnen

* Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met het verwerken van persoongegevens volgens het privacy statement en ga je akkoord met de hier genoemde huisregels.

 * Parkeren in de straat, denk aan de blauwe zone!

** annuleren door ziekte, plan direct een nieuwe afspraak in. Kom je er niet uit, stuur me dan een berichtje.