Distributeur Ink London
  • Nagelstudio & Distributeur Ink Londen
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €75,-
  • Binnen 7 werkdagen in huis
  • Spaarsysteem

Hé, wat leuk dat je er bent!

Middels deze website hoop ik je alle informatie te geven wat betreft mijn nagelstudio en behandelingen. Daarnaast ben ik ook distributeur van Ink London. Ink London heeft alles op het gebied van nagelproducten en is verkrijgbaar voor nagelstylistes met een certificaat of kvk. 


NIEUW in de webshop!

Over INK!

INK is ontstaan ​​uit een toevallige ontmoeting met een flesje gellak in 2012 en wilde salonprofessionals en nagelstylisten producten van hoge kwaliteit bieden tegen betaalbare prijzen. Door samen te werken met professionals uit de industrie, stemmen we onze producten af ​​op de dagelijkse behoeften van degenen 9die in de salon en schoonheidsruimte werken.

We zijn volledig transparant naar onze klanten toe, waardoor ze feedback kunnen geven over de producten die ze gebruiken en hoe we ons productaanbod kunnen verbeteren. We zijn voortdurend bezig met ontwikkelen en verfijnen, wat betekent dat onze producten altijd voorop lopen in trends en ontwikkelingen in de branche.

We zijn er trots op dat we hypoallergene, door PETA geaccrediteerde cosmetische producten aanbieden, en dat we volledig inzicht hebben in het fabricageproces van het product (wat betekent dat we onderweg geen onaangename problemen hebben!).

Bij Marianne Mud kun je sparen voor punten. Bestel je producten via de webshop dan ontvang je automatisch je spaarpunten. Je kunt je verzamelde nailpoints terug vinden op de mail die verstuurd wordt na de geplaatste bestelling. Deze mail zal apart verstuurd worden. Het enige wat jij moet doen is een account aanmaken en bestellen!Verzendkosten

NL

Brievenbuspost €2,90 

Pakket met track en trace code €5,95

Bij besteding vanaf €75,- gratis verzending!

Contactgegevens 

Marianne Mud ~Nagelstyliste~
Marssumerstraat 33
8913AG LEEUWARDEN

info@mariannesgellak.nl

Kvk: 64389804 

Btw nr NL001392208B79