Wanneer kies jij als klant voor Biab of voor Gelnagels?

Niet jij ,als klant, maar de nagelstyliste gaat kijken wat voor jouw nagels het beste is.

 

Biab is een verstevigende gel in een potje, ook wel bekend als Builder In A Bottle. Deze techniek is de laatste tijd steeds populairder geworden. Maar wordt niet altijd op de juiste manier ingezet.  Bij mij in de salon wordt gekeken naar de staat van jouw nagelbed, welke werkzaamheden je doet, of je medicatie gebruikt etc. 

Biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. Maar gel is ook flexibel, alleen net iets steviger dan Biab. Door de flexibiliteit van gel kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er barsten of scheuren inkomen. Biab kan door verkeerd gebruik of door de slechte staat van de nagelplaat alsnog barsten of scheuren. Biab heeft een betere hechting dan Gelnagels. echter er komt best wel wat bij kijken, om de juiste product te plaatsen.  Vaak gaat het direct goed en soms moet je tijdens de vervolgafspraak een aanpassing doen. 

Minimale leeftijd 18 jaar!

 

Zijn je nagels niet gelijk, geen probleem, met Biab/Gel kunnen we een kleine verlenging / correctie uitvoeren. Dit voor een nog mooier en strakkere resultaat! 

Tijdens de nabehandeling verwijderen wij 90% van het oude product en vijlen we alles weer netjes.

Advies is bijvullen om de 4 weken. 1ste keer na een verlenging, adviseer ik de volgende afspraak over 3 weken in te plannen. Daarna netjes om de 4 weken. Wordt de afspraak niet goed herhaald (4 weken) dan zal  de eerstvolgende afspraak een volledig nieuwe zet worden. Wees dus alert in je vervolg afspraken en plan tijdig in. 

Product van een andere nagelstudio wordt eerst verwijderd voordat het product van de studio wordt geplaatst. Graag van te voren contact over nemen. Hiervoor wordt er €10,- extra gevraagd. 

Biab/Gel incl. manicure gratis t.w.v. ā‚¬15,- Prijs
Nieuwe set kleine verlenging / corrigeren ā‚¬Ā 70
Vervolgafspraak ā‚¬ 45,-
Reperatie tijdens vervolgafspraak ā‚¬2.50 per nagel

Nailart:

Level 1 bestaat uit 2 tot max 4 nagels met nailart.
Kosten zijn €2,50,- extra
Level 2 bestaat uit 6 tot 10 nagels met nailart.
Kosten worden €7,50 extra