Nagelstudio & Distributeur Ink Londen

Wat zijn gelnagels:
Gelnagels worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie die in laagjes wordt aangebracht op de nagel met een penseel, elke laag wordt enkele minuten uitgehard onder een LED-lamp.

Hoe ziet een behandeling eruit:
Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde bokkenpootje, met cinnatize wordt de nagel vetvrij gemaakt. Heeft u gekozen voor versteviging van uw eigen nagels dan wordt deze eerst in model gevijld. Maar misschien heeft u gekozen om uw nagels te verlenging dan wordt er een sjabloon of tip geplaatst en wordt er besproken welke maat u zou willen. Daarna wordt er een bonding op uw nagel gestreken dit is om een betere hechting te hebben met de gel. Zodra dit is opgedroogd wordt de eerste laag gel aangebracht en deze wordt onder een  LED-lamp uitgehard. Na de uitharding wordt er een tweede laag aangebracht en deze wordt ook weer uitgehard. Na de uitharding wordt de plaklaag verwijderd en wordt u nagel terug in model gevijld en dof gemaakt voor de kleur en/of nail-art aansluitend afgelakt met topcoat. Na uitharding van de topcoat worden u nagels ingesmeerd met nagelriemolie en uw handen ingemasseerd met handcrème.

Nabehandeling:
Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 en 5 weken, hierbij wordt er 80 tot 90 % van het oude product verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd.